L’app lacompra permet realitzar comandes en línia als comerços de proximitat

L’Ajuntament de Juià impulsa l’aplicació mòbil lacompra. Es tracta d’una plataforma gratuïta que permet realitzar comandes en línia als comerços de proximitat, així com als restaurants i productors locals.

Per utilitzar aquest servei, només cal descarregar-se l’aplicació a través dels enllaços disponibles al web https://lacompra.com/

L’eina permet gestionar les comandes i escollir entre entrega a domicili i/o recollida a botiga. En ambdós casos, el pagament es farà directament al comerciant, però en les properes setmanes ja es podrà pagar a través de l’app.

Entre les seves funcionalitats destaquen:

  • Geolocalització dels comerços.
    • Cerca per ubicació, establiment, categoria o producte.
    • Actualització automatitzada de l’estat de les comandes.
    • Alertes automàtiques tant per a comerços com per als seus clients.
    • Llistat de comerços preferits.

Més informació

L’Ajuntament de Juià impulsa l’app lacompra, posant-la a disposició dels comerços i usuaris del municipi de manera gratuïta. Una nova manera de comprar al comerç de proximitat que permet fer lacompra des del mòbil i rebre-la a casa o recollir-la a la botiga.

Informa-te’n a https://lacompra.com/

Tens un petit comerç i t’interessa formar part de l’app lacompra que ha impulsat l’ Ajuntament de Juià, o vols descarregar-te l’aplicació per començar a fer compres i donar suport als establiments locals? Consulta’n més informació a https://lacompra.com/